Для создания кожаного дивана используется невероятно прочная дублёная кожа, которая не склонна к собиранию пыли и очищается гораздо легче, чем ткань. Поэтому такому диванчику не требуются чехлы или специальные чистящие средства. Просто протирайте натуральную поверхность влажной материей, и она всегда будет выглядеть первозданно.

1: Плюси

Ви знали, що диван зі шкіри здатний покращувати мікроклімат в кімнаті? Це так.Натуральна оббивка створює циркуляцію, пропускаючи через себе вологу і повітря. За рахунок
чого всім мешканцям приміщення легше дихається, а натуральна меблі довше служить. Взимку ви грієтеся в затишних «обіймах» дивана, тому що природний матеріал зберігає температуру вашого тіла. А спекотним літом насолоджуєтеся прохолодною поверхнею - адже шкіра вбирає надлишки вологи.

Як прибрати харчові плями з поверхні дивана?

З шкіряного дивана легко видаляються подібні плями. Важливо лише відреагувати якнайшвидше і знешкодити забруднення серветкою, змоченою в розведеному спирті. Можливість вологого прибирання - це величезна перевага перед тканинними «побратимами».

Як домашні тварини реагують на шкіру?

Шорстка тканина не тільки швидко вбирає плями, але і провокує на витівки домашніх тварин. Кішки охоче точать про неї кігті, а ось натуральна шкіра не викликає у них такого бажання. Шерсть кішок і собак також видаляється з гладкої поверхні одним рухом.

2: Недоліки

Найбільш очевидний недолік, який впадає в очі при покупці дивана - це немаленька ціна. Але і крім вартості у цього розкішного предмета інтер'єру є мінуси. Наприклад, його необхідно розміщувати далеко від вікна, батареї і обігрівача. Через різких температурних перепадів шкіра втрачає природну еластичність і покривається тріщинами. Приблизно те ж відбувається при прямому попаданні сонячних променів. Диван зі шкіри пересихає, тріскається і навіть вигорає, якщо був пофарбований натуральними барвниками.

Як обробка шкіри при виробництві впливає на вартість дивана?

При производстве кожаной мебели используются различные химические вещества, в том числе вредные для человека. Изделие, которое обрабатывалось только растительными экстрактами, стоит дороже.

Шкіра вбирає побутові запахи?

Розкішний диван має властивість вбирати сильні запахи. Тому не рекомендується ставити його в місці для куріння або на кухні.

Висновки

Якщо при покупці дивана ви врахуєте всі мінуси, то цілком зможете насолоджуватися цим зручним атрибутом розкоші. Щоб він завжди виглядав відмінно, щотижня пилососьте оббивку і протирайте вологою тканиною. Щорічно звертайтеся в службу клінінгу та замовляйте чистку шкіри гарячою парою. Після цих простих маніпуляцій ваш ефектний диванчик буде виглядати так, ніби ви купили його буквально вчора.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.