Сучасні тумбочки настільки різноманітні, що з їх допомогою можна стильно, а, головне, практично оформити будь-яке приміщення. Ви можете подивитись фото тумб у різних інтер’єрах в інтернеті та знайти чудові ідеї для оформлення свого помешкання.

Тумба та її функціональність

Тумба є предметом меблів з дверцятами, що відкриваються. Якщо тумба має висувні шухляди, тоді це вже комод. Сьогодні виробники меблів виготовляють й різні модифікації тумб-комодів, що мають у своїй конструкції як дверцята, так й сивушні шухляди. Вибрати сучасну тумбочку по фото не проблемно. Головне визначитись з необхідними параметрами.

Історія тумби

Спершу тумби з’явились як предмет, що відносився виключно до спального гарнітура. Наразі це те, що сьогодні ми звикли називати приліжковою тумбою. Такі меблі мали висоту біля 55 см та уявляли собою ящик з полицею із закритими дверцятами. З часом виробники стали вносити зміни у конструкцію. Сучасна тумбочка може мати різноманітний зовнішній вигляд.

У наш час тумби використовують у різних приміщеннях. У передпокої тумбочки застосовують для зберігання взуття. Вони можуть бути обладнані м’яким сидінням для зручного взування. Такі предмети меблів зручні для зберігання сезонного взуття або засобів по догляду за взуттям.

Тумби для кабінетів виглядають, як приліжкові тумби, але мають зовсім інше призначення. Такий предмет меблів служить для зберігання канцелярії та документів. Дуже часто моделі виконують на роликах, що дозволяє сховати їх під столом. Такі тумби можуть послужити для розташування системного блоку. Вони дозволяють економити простір і мати вільну стільницю.

Тумби активно використовують у якості підставки під телевізор та зберігання іншої техніки.

Отже, тумби розрізняють за їх призначенням:

  • кухонні тумби;
  • тумби для передпокою;
  • приліжкові тумби;
  • тумби для телевізора;
  • тумби для одягу.

Визначитись із необхідною формою та дизайном тумбочки допоможуть фото.

Як підібрати тумбу

Для просторих приміщень можна сміливо вибирати масивні моделі, які вирізняються високою місткістю. Нерідко тумбу використовують у якості туалетного столика, додавши дзеркало. Для малих приміщень краще підійдуть невеличкі тумби або ж навісні конструкції. Якщо Ви плануєте переміщувати тумбу, тоді слід зупинитися на модулі з колесами.

Тумба має підходити до інтер’єру приміщення, тому слід звернути увагу на вибір правильного кольорового рішення. Світлі тумби дозволяють візуально розширити простір. Темні відтінки виглядають стильніше, й вони не так помітно забруднюються.

Приліжкова тумба «Сара» - компактний організатор простору

Ця модель підійде у спальню невеликої площі. Завдяки світлим, але привабливим кольорам, Ви маєте змогу освіжити інтер’єр своєї спальні. Виріб виготовлений з якісного ДСП та міцної фурнітури. Тумбочка прекрасно підійде для зберігання усіх дрібничок, які можуть знадобитись людині під час сну. Поверхню можна використати для лампи, телефону, будильнику, фотографій близьких людей. За невисоку ціну ви отримаєте прекрасні меблі.

ЗАМОВИТИ ЦЮ ТУМБУ

Тумба для взуття «ТО-12» - практичний помічник для передпокою

Прекрасний варіант для практичного та економного використання простору у передпокої. Тумба має зручне місце для сидіння, яке дозволить із комфортом одягнути чи зняти взуття. Поряд знаходиться поличка, де можна розмістити всі аксесуари по догляду за взуттям, що знаходяться під рукою. Виріб представлений у різних колірних рішеннях, що дозволяє підібрати максимально відповідний варіант для оформлення. Це стильне рішення для будь-якого передпокою.

ЗАМОВИТИ ЦЮ ТУМБУ

Зручні тумби від «Mebli CITY»

Неважливо, яку тумбу Ви шукаєте. В інтернет-магазині компанії «Mebli CITY» Ви знайдете все необхідне. Магазин пропонує безліч моделей для різних стилів, на різний смак та гаманець. Скориставшись фільтрами, Ви можете максимально швидко підібрати потрібну модель під свої потреби. Якщо потрібна допомога, зверніться до консультантів.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.