Простора шафа-купе 2 метри

Функціональні та надійні шафи-купе давно вже стали найпопулярнішими меблями. Стильні й надійні конструкції по місткості набагато більші за звичайні шафи з розпашними дверима. Купуючи шафу-купе шириною 2 метри, кожний може розраховувати на те, що вона вмістить на 30 % більше речей, ніж звичайна шафа такого ж розміру. Максимально місткі вбудовані конструкції, в яких функції стінок й підлоги виконують стіни та підлога приміщення, а висота обмежується стелею.

Переваги двометрової шафи-купе

Двометрова шафа-купе – це місце для зберігання речей та одягу. Шафи з розсувними дверима мають ряд переваг та майже не мають недоліків. У першу чергу, вони місткі. Завдяки доволі великій ширині та висоті, яка може бути навіть до стелі приміщення, у шафу є можливість скласти не тільки одяг, але й навіть побутові прилади.

Функціональність моделі полягає у можливості встановлювати шафу у передпокої, коридорі та кабінеті. Шафа-купе шириною 2 метри гарно впишеться в інтер’єр спальні, а також вітальні, а якщо доповнити модель комп’ютерним столом, тоді взагалі можна створити зону власного офісу.

Шафа-купе призначена для економії простору. Щоб відкрити шафу з розпашними дверима, потрібен вільний простір, а от розсувні двері цього не потребують.

Надійність конструкції досягається завдяки міцним матеріалам та якісній фурнітурі перевірених виробників.

Її раціональність полягає у можливості розміщення речей тривалого зберігання на верхніх антресольних полицях, на більш доступних середніх полицях – постійно вживаний одяг, а у нижній частині шафи – взуття.

Шафи-купе виробляють із різноманітних матеріалів. Вони можуть бути виконані з:

  • натурального дерева;
  • ДСП;
  • МДФ;
  • комбінації різних матеріалів.

Доступними моделями виступають шафи-купе з ДСП у комбінації з МДФ. Фасади можуть бути прикрашені фотодруком чи піскоструєм. Нерідко двері шафи-купе роблять дзеркальними.

Шафа-купе 2000/450/2200

Бюджетна модель шафи-купе являє собою якісну шафу, яка допоможе впорядкувати речі. Це універсальна модель, що підійде для встановлення у будь-якому приміщенні. Дизайн шафи клієнт обирає сам. Двері можуть бути з ДСП, із дзеркалами, прикрашеними фотодруком чи піскоструєм.

Модель поділена на три відділи. Такі шафи оптимально підходять для використання двома людьми: чоловіком та дружиною, або ж двома дітьми, яким потрібно тримати свій одяг окремо, щоб не плутатись та швидко знаходити необхідні речі.

Розміри шафи:
  • Ширина – 2000 мм.
  • Глибина – 450 мм.
  • Висота – 2200 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ-КУПЕ

Шафа-купе «Імперія»

Дводверна шафа-купе, що має елегантний та розкішний дизайн, який підійде для встановлення у просторій спальні чи вітальні. Білий глянцевий фасад дозволить створити простору та легку атмосферу. Білі меблі завжди додають візуального простору та світла до приміщення, яке може бути й невеликих розмірів.

Модель виготовляють із ДСП. Для захисту матеріалу від впливу негативних факторів, фасади обробляють УФ-покриттям.

Габарити шафи:
  • Ширина – 2000 мм.
  • Глибина – 615 мм.
  • Висота – 2115 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ-КУПЕ

Шафи-купе, що мають ширину 2000 мм, можуть бути різноманітного стилю й дизайну. В інтернет-магазині «Mebli CITY» представлені моделі якісних шаф, що допоможуть оформити інтер’єр сучасного помешкання у бажаному стиль. Якщо Ви ніяк не можете обрати варіант із готових меблів, тоді є можливість замовити оформлення фасаду шафи за Вашим побажанням, скориставшись додатковими послугами магазину. Консультанти інтернет-магазину допоможуть Вам з вибором відповідних меблів для створення дуже гарного та функціонального інтер’єру.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.