Прихожа – це, можна сказати, обличчя домівки. Це перше приміщення, куди заходять гості Вашої оселі, і саме тут люди формують думку про стиль господарів та їх смак. Саме тому слід досконало підійти до оформлення коридору. Дуже часто прихожа – маленьким приміщення, яке можливо стильно оформити за допомогою компактних меблів. У наш час не важко придбати якісні меблі в коридор. Фото прихожих у різних стильових рішеннях допоможуть знайти оптимальне рішення для свого помешкання, створивши стильну та затишну атмосферу.

Ключові моменти оформлення прихожої

Оскільки прихожа є маленьким приміщенням, слід вибирати світлі кольори для його оформлення. Темні кольори здатні візуально зменшувати простір.

Сьогодні існує чимало класичних та ультрамодних стилів. Який обрати для свого помешкання, вирішувати її мешканцям. Єдиним правилом мають залишатися якісні меблі в коридор. Фото з оформленням коридорів у різних стилях дають можливість обрати стиль, який максимально підкреслить смак та вподобання мешканців оселі. Можна зупинитись на одному стилі для всієї квартири, а можна кожне приміщення оздобити у різних. Головне, щоб меблі були якісними та призначені для тривалого періоду експлуатації.

Набір меблів для прихожих

Оскільки приміщення коридору має обмежений простір, меблі повинні бути максимально функціональні. Найчастіше для коридору використовують стандартні набори меблів, що містять в собі:

  • шафу для вертикального зберігання верхнього одягу;
  • банкетку або пуфи із жорсткою поверхнею;
  • дзеркало;
  • вішак та поличку для головних уборів.

Сучасні виробники меблів поєднують у виробах декілька предметів меблів, що дозволяє придбати максимально функціональні моделі. Наприклад, можна підібрати банкетку, яка знизу буде слугувати поличкою для взуття. Володарі просторих коридорів мають змогу оздобити приміщення великою шафою-купе, яка умістить в собі велику кількість речей, які кожен з нас використовує посезонно, і які потребують додаткового місця для зберігання.

Передпокій «Ольга» - просте рішення для невеликого коридору

Власникам невеликої прихожої слід звернути увагу на якісно виготовлений набір меблів, виготовлений із ДСП. Модель представлена у різних кольорах, що дає змогу вибрати оптимальний варіант для своєї прихожої. Простий дизайн підійде для створення затишної атмосфери у маленькому приміщенні.

ЗАМОВИТИ ПЕРЕДПОКІЙ

Передпокій «Астор» - елегантний комплект меблів для стильного передпокою

Ексклюзивний набір меблів для створення стильного й сучасного передпокою. Набір меблів виготовлений з високоякісної ДСП. Набір включає усі необхідні для сучасного життя предмети:

  • полицю для взуття, яка слугує ще й пуфом, що компактно ховається у конструкції, не займаючи місця;
  • є шафа для верхнього одягу та відкриті вішаки, де зручно повісити сумки або ж верхній одяг;
  • у висувних ящиках поміститься все необхідне.

ЗАМОВИТИ ПЕРЕДПОКІЙ

Якісні меблі від інтернет-магазину «Mebli CITY»

Інтернет-магазин «Mebli CITY» пропонує великий асортимент меблів для якісного оформлення прихожих. Тут Ви знайдете готові передпокої, або ж маєте можливість зробити свій комплект меблів для коридору у залежності від наявного вільного простору, та потреб. У магазині представлені дзеркала, вішаки, полиці, комоди та шафи. Скориставшись фільтрами сайту, можна підібрати найоптимальніший варіант оформлення прихожої на будь-який смак.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.