Сучасна шафа має різноманітне внутрішнє начиння, але загалом цей предмет меблів має одне призначення: зберігання одягу та інших речей побуту. Виробники меблів пропонують різні конструкції, і кожен може підібрати шафу для своєї оселі, у залежності від своїх потреб. Може хтось скаже, що не так і багато різновидів шаф, але подивіться фото шаф в інтернеті, і Ви будете здивовані.

Шафи за призначенням

Підбираючи шафу, потрібно визначитись із її призначенням. Шафи можуть використовуватися для зберігання:

  • одягу;
  • білизни;
  • посуду;
  • книг.

Сучасний світ вимагає від людини економії часу, тому багато хто обирає шафу по фото в інтернет-магазинах. Завдяки фільтрам можна придбати шафу, яка оптимально підійде для Ваших потреб.

Меблевий ринок пропонує купити:

  • Серванти – це спеціальні шафи, що призначенні для зберігання посуду та білизни, що також використовуються для та під час сервірування столу.
  • Антресолі – це може бути верхня частина шафи або ж окрема полиця, яку облаштовують під стелею та закривають дверцятами. Такі шафи використовують для зберігання речей, які людина використовує посезонно, наприклад, роликові ковзани, ялинкові прикраси тощо.
  • Буфет – шафа, де зберігають харчові продукти й столове приладдя. Відмінною ознакою конструкції є наявність простору між нижньою та верхньою тумбою. Вільну стільницю можна використати як робочу зону або ж викласти на неї страви перед подачею на стіл.
  • Секретер – шафа для кабінетів з висувною стільницею чи відкидними дверцятами, що перетворює шафу у письмовий стіл.
  • Комод – шафа невеликої висоти з висувними шухлядами, де зберігають в основному нижню або постільну білизну.
  • Тумба – ця конструкція являється комодом, але без висувних шухляд, які замінюють звичайні полиці.
  • Бар – такий різновид шафи має відкидні дверцята, які перетворюються на барну стійку, де можна поставити келихи та напої. Всі аксесуари для процедури зберігаються всередині.
  • Трюмо – це велике дзеркало, яке має невисокі шафки та полиці.

Матеріали для шаф

Так, як і сама конструкція, так і матеріали для шафи можуть бути різноманітними. Звичайно, найпопулярнішим та якіснішим матеріалом є дерево. Шафи з масиву мають попит серед прихильників екології. Вироби вирізняються своєю довговічністю, але вартість доступна не кожному. Бюджетним варіантом для любителів дерев’яних меблів є вироби з композитних матеріалів (ДСП та МДФ).

Сучасний меблевий ринок пропонує вироби з пластику. Шафа може бути повністю виготовлена з нього, або ж поєднуватись з іншими матеріалами.

Для офісу та шаф-сейфів використовують сталеві конструкції.

Для створення шаф-вітрин застосовують скло, яке може мати різні характеристики.

Книжкова шафа «КШ-12» - практичне зберігання Ваших книжок

Власники домашніх бібліотек знають, що книги потрібно вміти зберігати. Представлена модель шафи є класичним представником меблів у мінімалістичному дизайні. Різні кольорові рішення дозволять вписати книжкову шафу у будь-який інтер’єр, сховавши за своїми дверцятами велику кількість книжок. Шафа має четверо дверцят, що дозволить сортувати книги за жанрами або стилістикою. Шафа стане гарним оздобленням будь-якої вітальні чи кабінету.

ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ

Шафа «Террі» - оптимальний вибір для дитячої

Дитяча кімната має бути стильною та безпечною. Шафа «Террі» розроблена спеціально для використання у дитячих. Оригінальна форма та кольорове рішення сподобаються як дівчатам, так і хлопцям. У виготовленні шафи використали ДСП у поєднанні з МДФ.

ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ

Якісні шафи різних модифікацій Ви можете придбати в інтернет-магазині компанії «Mebli CITY». Скориставшись фільтрами на сайті, Ви можете обрати виріб, згідно зі своїми потребами. У магазині представлені меблі перевірених виробників. Купивши шафу тут, Ви отримаєте меблі, що слугуватимуть довгі роки.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.