Багато хто вважає, що, оформивши інтер’єр за допомогою білого столу, білої шафи та інших меблів білого кольору, господині треба буде цілими днями лише прибиранням. Цікаво, але це не так. Навпаки, темні меблі частіше виглядають неохайно, тому що на них видно будь-які подряпини та пил. Білі меблі дозволять додати до квартири свіжості та чистоти. Це стильне, а головне практичне рішення для створення елегантної та вишуканої атмосфери у помешканні.

Біле ліжко

Чому б у спальню не придбати біле ліжко? Це чудовий спосіб прикрасити інтер’єр. Щоб біле ліжко гарно виглядало в інтер’єрі слід створити:

  • контрастний фон стін (з білими меблями можна сміливо використовувати насичені кольори на стінах);
  • фон у пастельних тонах, які чудово поєднуються з білим кольором та оптимально підходять для оформлення невеликих кімнат;
  • яскравий акцент (біле ліжко можна прикрасити яскравими декоративними подушками або пледом, що доповнять інтер’єр структурою та об’ємом).

Біла шафа

Шафа білого кольору дозволить уникнути ефекту нагромадження. Навіть велика шафа у білому кольорі буде виглядати ніжно, не обтяжуючи навколишній простір. Вона виглядатиме елегантно та вишукано. Додавши до білого фасаду дзеркала, можна створити ефект візуального розширення простору. Якщо оформити стіни у світлих відтінках, біла шафа дозволить перетворити кімнату на просторе приміщення.

Обідня зона

Необов’язково обирати гарнітур на кухню білого кольору. Спочатку експеримент можна зробити, встановивши білий стіл у центрі обідньої зони. Білі столи бувають різних стилів, тому не важко підібрати для свого помешкання необхідну модель. Сучасні виробники пропонують білі столи з глянцевою чи матовою поверхнею. Для невеликих приміщень краще обирати глянцеву поверхню, яка ще більше дозволить отримати світла та візуально розширити простір приміщення. Білий стіл може стати центральним елементом обідньої зони на кухні чи у вітальні. При оформленні не слід забувати про стільці чи м’які меблі, що мають поєднуватися зі стилем столу.

Обідній стіл «Рома» 1600х950

Стіл білого кольору підійде для облаштування обідньої зони на кухні та у вітальні. Це універсальна модель столу, яка дозволить створити стильний інтер’єр. Вона вирізняється своїми лаконічними та правильними геометричними формами. Стіл впишеться до будь-якого інтер’єру.

Меблі виготовляють з якісної ДСП – це стійкий та міцний матеріал, який вирізняється своїми властивостями. Міцна конструкція слугуватиме тривалий час.

Стіл має прямокутну стільницю, що підійде для приміщення будь-якої форми. Він не розбирається, але має досить великі розміри, щоб вмістити всю сім’ю за столом одночасно.

Для захисту ДСП використовують спеціальне УФ-покриття, яке дозволить захистити його від деформацій та впливу негативних факторів.

Габарити столу:
  • Довжина – 1600 мм.
  • Глибина – 950 мм.
  • Висота – 765 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЕЙ СТІЛ

Комод-бар «Терра»

Стильний та розкішний комод-бар виступає елементом модульної системи для віталень. Представлена модель виконана у білому кольорі, яку додатково декорують золотою патиною. Таке оздоблення дозволяє отримати розкішні та елегантні меблі. Комод призначений для зберігання напоїв та столового посуду.

Модель виготовляють із ДСП та МДФ – це надійні та якісні матеріали. Посередині конструкція має висувні шухляди, що слугуватимуть для зберігання столового посуду або пляшок. З боків знаходяться скляні дверцята, які дозволяють побачити все те, що зберігається на скляних поличках. Окрім посуду, у вітрині можна встановити сувеніри або якісь пам’ятні нагороди.

Габарити комоду:
  • Ширина – 1550 мм
  • Висота – 1160 мм
  • Глибина – 540 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЕЙ КОМОД
0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.