Вибір ліжка – один з важливіших етапів при облаштуванні спальні. Від нього безпосередньо залежить якість сну, а відповідно самопочуття й здоров’я. Однак якісне ліжко не обов’язково має бути дуже дорогим. Наша компанія «Mebli CITY» пропонує багатий асортимент моделей, у тому числі недорогих. У товарній картці кожного ліжка є фото та всі характеристики, що дає можливість придбати оптимальну модель, враховуючи власні потреби та особливості інтер’єру.

Розміри та форма

Ліжко повинно відповідати вашому зросту. Важливо мати запас не менше 10 см. Ширини має бути достатньо для комфортного сну. Цьому параметру слід приділяти особливу увагу при виборі ліжка для двох людей. Найрозповсюдженіший варіант форми – стандартний прямокутник. Але можна придбати овальне, кругле або дугоподібне ліжко. Можна навіть купити ліжко у формі серця.

Є 3 види ліжок за розміром:

  • односпальні;
  • двоспальні;
  • полуторні.

Каркас

Є 2 типи каркасу:

  • З опорними спинками та двома боковими панелями.
  • З 4 боковими панелями та спинками. Така конструкція встановлюється на опори, змонтовані під подіумом.

Можуть бути використані такі матеріали:

  • Дерево. Виглядає дуже елегантно, але має досить високу вартість. Ціна компенсується терміном експлуатації.
  • Метал. Найнадійніший матеріал каркаса.
  • ДСП. Менш надійний, але найдешевший матеріал.
  • МДФ. Займає середню позицію між деревом та ДСП.

Основа

Основа може бути представлена у вигляді:

  • ламелей;
  • пружин;
  • металевих решіток.

Варіанти з ламелями мають найкращі ортопедичні властивості. Чим їх більше, тим зручніше ліжко.

Рекомендації стосовно вибору

При виборі ліжка для спальні враховуйте такі рекомендації:

  • Щоб зекономити, можна придбати ліжко з матрацом у комплекті. Зазвичай такий варіант дешевше, ніж придбання окремо.
  • Для маленької спальні можна придбати ліжко-трансформер.
  • Висота не повинна бути надто значною, особливо якщо ліжко купується для дітей та літніх людей.
  • Модель повинна добре гармоніювати з інтер’єром. Вибираючи на сайті ліжка, вивчайте фото, щоб підібрати модель оптимального дизайну. Розміри й форма також впливають на дизайн, наприклад, для хай-тека та мінімалізму краще підійде низьке ліжко-платформа.
  • Не економте на матеріалах та матраці. Від цього залежить не тільки довговічність, а й ваше здоров’я.

Популярні моделі від нашого інтернет-магазину

Ми пропонуємо ліжка різних цінових категорій, форм та дизайнів. У нас можна придбати ліжко під будь-які потреби, бюджет та стиль інтер’єру. Розглянемо декілька популярних моделей.

Ліжко «Лотос» для сучасної спальні

Двоспальна модель у мінімалістичному дизайні. Вироблене без зайвих декоративних елементів, дизайну характерні правильні прямі лінії та форми. Підійде не тільки для сучасних, а й класичних інтер’єрів. Виготовлене з надійних безпечних матеріалів. Виробляється у двох варіантах забарвлення: «антрацит» та «венге темне».

ЗАМОВИТИ ЦЕ ЛІЖКО

Ліжко «Соната» - стильна сімейна модель

Дуже просторе надійне та гарне ліжко. Модель є двоспальною, ідеально впишеться у досить простору спальню подружжя. Забезпечує якісний відпочинок та відновлення сил. Має практично універсальний дизайн, текстура деревини та правильні форми будуть гармоніювати з інтер’єром у будь-якому стилі. Виготовлене у забарвленні «дуб Сонома».

ЗАМОВИТИ ЦЕ ЛІЖКО

Ліжко «Террі» для дитячої кімнати

Ліжко спроектоване спеціально для дитячої кімнати. Має оригінальну форму, яка обов’язково сподобається дитині. Буває у двох варіантах забарвлення: «рожевий глянець» та «фісташкова матова». Створить приємну атмосферу у дитячій кімнаті. Гарно гармоніює з яскравим інтер’єром. Виконане з ДСП та МДФ, відрізняється високою надійністю й зручністю.

ЗАМОВИТИ ЦЕ ЛІЖКО

Ліжко «Флоренція» для класичного інтер’єру

Модель виконана у класичному дизайні. Спинка декорована елементами різьблення. Ліжко ідеально впишеться у спальню з класичним інтер’єром. Може мати 2 варіанти забарвлення: «світлий венге» або «каштан». Має надійну конструкцію, забезпечує комфортний сон та відпочинок для двох дорослих людей. Ліжко виконане з ДСП, фасад покритий лаком, завдяки чому виглядає дуже преміально.

ЗАМОВИТИ ЦЕ ЛІЖКО

Наша компанія «Mebli CITY» пропонує дуже широкий вибір якісних ліжок. У нас можна підібрати як модель для спальні подружжя, так і для дитячої кімнати або однієї дорослої людини. Є ліжка різних розмірів, що дозволяє підібрати оптимальну модель для зручного облаштування як маленької, так і просторої спальні. Є моделі для інтер’єру у будь-якому стилі, включаючи мінімалізм, модерн, хай-тек, лофт, кантрі, прованс, класику та інші. Ліжка пропонуються по демократичним цінам з гарантією якості.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.