Обираючи меблі для свого помешкання, слід обов’язково звертати увагу на якість та зручність використання. Для вітальні обирають практичні меблі, які повинні виконувати функцію зберігання. Безумовно, меблі мають виконувати й естетичну функцію. Можна обрати стінки в зал по фото. Сучасні меблеві магазини пропонують якісні фотокаталоги, які дозволять побачити стінки на фото та обрати модель, яка найбільш підійде людині за своїми характеристиками, а для приміщення – за своїми розмірами та дизайном.

Стінка у зал

У залі люди зазвичай приймають гостей та спілкуються у сімейному колі. Для організації місця під зберігання у вітальні чудово буде виглядати стінка. Сучасні моделі настільки різноманітні, що кожен знайде комплект, який дійсно сподобається та підійде за своїми технічними характеристиками. Сучасні меблі у зал можуть складатися з найрізноманітніших елементів. Стінка може включати у комплект:

  • шафу для одягу;
  • книжкову шафу;
  • відкриті полиці;
  • вітрини;
  • комод;
  • тумби;
  • тумбу під телевізор.

Це складна система зберігання, яка призначена для різнопланових речей та предметів, що будуть розміщені у меблях, створених в одному стилі. Стінки у наш час виготовляються у найрізноманітніших стилях та колірних рішеннях. Не проблема купити стінку у зал у класичному або ж іншому модному стилі, доповнити вітальню меблями у стилі «лофт» чи «модерн».

Сучасні стінки можуть мати різні габарити, то ж можна підібрати стінку для просторого приміщення, а можна знайти компактні моделі для малогабаритних кімнат та отримати стильне рішення для зберігання одягу та інших речей.

На сайті інтернет-магазину «Mebli CITY» можна ознайомитися з багатьма варіантами сучасних якісних стінок до зали. Кожна сторінка з товаром має детальні фото.

Стінка «Тренто»

Бюджетний варіант стінки до зали допоможе сучасно облаштувати кімнату та отримати якісні меблі для зберігання різноманітних речей. Компактна стінка з місцем під доволі великий телевізор дозволить розмістити багато речей. Вона доступна у двох кольорах: білий та «північне дерево». Для невеличких кімнат краще обрати світлий варіант, що дозволить додати до приміщення світла та простору.

Стінка має безліч секцій. Тут є шафа-вітрина, тумба, відкриті полиці для книг, сувенірів, декоративних елементів. Шафу виготовляють з якісної ДСП та фурнітури. Це міцна конструкція, що слугуватиме довгі роки.

Габарити стінки:

  • ширина – 2039 мм;
  • глибина – 350 мм;
  • висота – 1768 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ СТІНКУ

Стінка до вітальні «Діва»

Солідна та розкішна стінка до вітальні підійде для створення класичного стилю, який ніколи не втрачає своєї актуальності. Якісні меблі допоможуть підкреслити статус господарів. Вони стильні та вишукані, дозволять розмістити все необхідне, що може знадобитися у вітальні. Простора стінка складається з необхідних елементів. Комплект складається з шаф для одягу, шаф-вітрин, комоду, тумби та відкритих полиць. Висота стінки дозволить раціонально використати простір шафи. Фасади виготовлені з МДФ.

Габарити стінки:

  • ширина – 3920 мм;
  • глибина – 590 мм;
  • висота – 2130 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ СТІНКУ

Купуючи стінку до залу, потрібно у першу чергу обрати меблі, які відповідають приміщенню своїми розмірами. Для невеликої кімнати краще обирати компактні стінки. Сучасні моделі вирізняються своєю високою місткістю. У магазині «Mebli CITY» можна підібрати стінки на будь-який смак та гаманець. Для просторих кімнат краще підійдуть солідні комплекти, що дозволять розмістити багато речей, а інші кімнати залишити більш просторими. Стінки можуть бути прямими або ж кутовими. Багато моделей дозволяють міняти розташування елементів. Консультанти інтернет-магазину «Mebli CITY» завжди готові допомогти обрати оптимальні моделі меблів. Можна замовити зворотний дзвінок.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.