Стильні шафи-купе з дзеркалами від «Mebli CITY»

Дзеркальні фасади

Шафа-купе може мати різноманітні фасади. Дуже часто для створення фасадів використовують дзеркала. Це і не дивно, тому що шафа слугує місцем для зберігання одягу, а дзеркало допоможе побачити себе, створити необхідний образ.

Зазвичай дзеркальні шафи-купе встановлюють у коридорах чи спальнях. Дзеркала можуть виконувати як практичну функцію, так і виступати хорошим дизайнерським рішенням. Шафу з дзеркалом нерідко використовують у невеликих приміщеннях для візуального збільшення простору. Шкаф-купе з дзеркалом – універсальний предмет меблів, який здатний вписатися у будь-який інтер’єр. Дзеркало однаково гарно виглядає у класичному та сучасному інтер’єрі. Доповнивши дзеркальну поверхню ще й декором, створеним піскоструєм, можна отримати унікальний декоративний елемент інтер’єру.

Дзеркало можна назвати якісним матеріалом, якому не страшний вплив вологи та перепаду температур. Матеріал не вбирає жодних запахів.

Для створення фасадів можна замовити двері повністю дзеркальні, а можна дзеркало поєднати з ДСП. Особливим елементом декору є доповнення дзеркальної поверхні візерунками.

Шафа-купе «Аляска»

Стильна шафа-купе «Аляска» від магазину «Mebli CITY» – стильне рішення для зберігання речей. Це простора шафа-купе, яка може бути встановлена у вітальні, спальні чи коридорі. Дуже практична, дозволить навести лад із всіма речами.

Шафу виготовляють з якісних матеріалів:
  • для створення корпусу використовують ДСП;
  • для створення фасадів – МДФ та дзеркала.

Це дводверна модель шафи, яка представлена у декількох кольорах. Для невеликих приміщень краще обирати меблі світлих відтінків. Дзеркальні фасади додадуть візуального простору до кімнати. Шафа має безліч полиць, це дозволить розмістити речі на будь-який сезон, розсортувати їх та завжди їх тримати у порядку.

Розміри шафи:
  • Ширина – 2000 мм.
  • Глибина – 600 мм.
  • Висота – 2150 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ-КУПЕ

Дводверна шафа-купе «С-3"

Стильна та вишукана модель шафи-купе дозволить створити розкішний інтер’єр. Вона допоможе розмістити всі необхідні речі: одяг, постільну білизну, верхній одяг, взуття тощо. Красиві розсувні двері сховають від сторонніх очей все необхідне.

Шафа має три відсіки, що сховані за двома розсувними дверима. Для складеного одягу призначений відділ із полицями, що оздоблений додатково трьома висувними шухлядами для малих речей. Два відсіки зі штангою дозволять розсортувати верхній одяг. Подібні моделі прекрасно підходять для сімейних пар.

Корпус шафи виготовляють із ДСП, а фасади – з МДФ та дзеркал. Це стильна й красива модель, що допоможе підкреслити статус господарів будинку.

Розміри шафи-купе:
  • Ширина – 2110 мм.
  • Глибина – 680 мм.
  • Висота – 2400 мм.
ЗАМОВИТИ ЦЮ ШАФУ-КУПЕ

Дзеркальні шафи-купе є універсальними меблями, що підійдуть до будь-яких кімнат, не зважаючи на їхнє призначення та розмір. Для невеликих кімнат краще використовувати дводверні моделі, а от для більш просторих приміщень – тридверні. Інтернет-магазин «Mebli CITY» пропонує великий асортимент шаф-купе з дзеркалами, що гарно будуть дивитися в інтер’єрах у будь-яких стилях. У магазині представлені моделі на будь-який гаманець. Це може бути досить бюджетний варіант шафи з дзеркалом, або ж елітні меблі, що допоможуть створити вишуканий та елегантний інтер’єр. Унікальний декор для інтер’єру можна створити, оздобивши дзеркальні двері методом фотодруку або піскострую. Дзеркало – міцний та якісний матеріал, який потрібно оберігати від механічного пошкодження. Консультанти інтернет-магазину «Mebli CITY» допоможуть вибрати оптимальну модель дзеркальної шафи-купе для вашого помешкання.

0

Комментарі

Залиште коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.